Håbo kommun logo

2015-12-17
Ingress

Våra förtroendevalda i Håbo kommun

Ledamöter i Kommunstyrelsen i Håbo kommun. Bild från februari 2015.

Här hittar du alla förtroendevalda i Håbo kommun. Du kan själv filtrera din sökning genom att använda sökfunktionen nedan.

Alla förtroendevalda är sorterade i bokstavsordning med filtrering på deras efternamn.

Det finns flera sätt att använda sökfunktionen. Genom sökfunktionen kan du söka på partier och hitta alla förtroendevalda inom ett visst parti. Du kan också söka via beslutsinstanser och därmed hitta alla förtroendevalda som sitter inom en särskild instans, exempelvis alla förtroendevalda som sitter i Kommunfullmäktige eller i en särskild nämnd.

Du kan också filtrera din sökning genom att välja ett särskilt parti och en särskild instans, på så vis kan du exempelvis söka efter hur många förtroendevalda från ett visst parti sitter i en viss instans.

Du kan också ange ett eget sökord om du vill söka själv. Du kan också klicka på varje förtroendevalds namn och därmed få mer information om dem, exempelvis specifikt uppdrag och kontaktuppgifter.

Vill du läsa mer om respektive parti hittar du länkar till respektive partis webbplats i högermenyn under "läs även".

Sidansvarig: Kommunstyrelsen

2017-08-29