Håbo kommun logo

2015-12-17
Ingress

Vatten, fakturor och sopor – nya e-tjänster på Håbo.se

Håbos satsning på e-tjänster bär ny frukt. Med de senaste tillskotten får du enkelt koll på det mesta som rör din fastighet. Hur mycket vatten gör du egentligen av med i huset? Hur har fakturorna sett ut de senaste åren? Och när kommer egentligen sopbilen?

Det här är bara något av vad du kan ta reda på via Håbo.se i samband med att kommunens nya webbplats lanseras.

- Tjänsterna är ett välkommet tillskott till vår växande flora av e-tjänster. Vi lanserar fortlöpande tjänster med primärt fokus på bred medborgarnytta. Det är extra kul att starta tjänster på vår nya responsiva webbplats eftersom att allt fler e-tjänster också mobilanpassas, säger Jonnie Wistrand, projektledare i Håbo kommun.

Håbo kommun hör med cirka 50 tillgängliga e-tjänster till toppskiktet i länet i fråga om antal tjänster. Även i jämförelse med kommuner av samma storlek i landet hör Håbo till de främsta.

I en årlig undersökning från Sveriges kommuner och landsting, SKL, framgår att Håbo erbjuder lika många eller fler e-tjänster än kommuner med fler än 100.000 invånare.

Mer information och e-tjänster hittar du här.

Sidansvarig: Kommunstyrelsen

2016-09-23