Håbo kommun logo

2015-12-17
Ingress

Per Nordenstam blir ny kommundirektör i Håbo

Håbo kommun har utsett en ny kommundirektör. Per Nordenstam har god erfarenhet efter 12 år som kommunchef i Tierps kommun och 4 år som kommundirektör i Norrtälje kommun.

- Vi är mycket nöjda med rekryteringen. Håbo är i en expansiv fas. Vi behöver bred kompetens samtidigt som vi vill utveckla och ta hand om våra duktiga medarbetare. Jag tror att Per Nordenstam på ett bra sätt kommer att bidra till kommunens utveckling säger Carina Lund, kommunstyrelsens ordförande.

Formellt beslut om ny kommundirektör togs av kommunstyrelsen den 26 oktober. Per börjar sitt arbete på Håbo kommun den 7 december.

- Jag ser fram mot nya utmaningar i Håbo kommun. Håbo kommun har utmaningar som alla kommuner har i dag, men läget i Mälardalen ger förutsättningar som få andra har. Visionen "Vårt Håbo - 2030" tilltalar mig. En framtid jag vill vara en del av, säger Per Nordenstam.

Sidansvarig: Kommunstyrelsen

2015-10-27