Håbo kommun logo

2015-12-17
Ingress

Marisa Lindblom är ny personalchef i Håbo kommun

Håbo kommun har fått en ny personalchef. Marisa Lindblom kommer ursprungligen från Örebro och tillträdde tjänsten som personalchef för Håbo kommun den 25 januari. Marisa kommer närmast från Arboga kommun där hon arbetat som personalchef sedan 2011. Dessförinnan har hon bland annat arbetat som personalchef på Länstrafiken Mälardalen.

- Jag är mycket motiverad av att börja arbeta i en växande kommun som Håbo med närhet till såväl större städer som till Mälaren. Att i samarbete få arbeta aktivt med kompetensförsörjning till den goda arbetsplatsen som gör Håbo kommun till en attraktivare arbetsgivare, känns inspirerande, säger Marisa Lindblom.

Marisa tillträder efter Håbo kommuns tidigare personalchef, Tarja Dahlin, som har gått i pension. Marisa har två vuxna barn som bor i Stockholm och en make arbetande i Västerås.

Sidansvarig: Kommunstyrelsen

2016-01-27