Håbo kommun logo

2015-12-17
Ingress

Håbo är bäst på Facebook enligt LikeAlyzer

Enligt Facebook-verktyget LikeAlyzer är Håbo kommun bäst på Facebook bland Sveriges kommuner.

LikeAlyzer är ett Facebook-verktyg framtaget av företaget Meltwater som analyserar ens Facebooksida och visar hur man kan förbättra sin närvaro på Facebook. Enligt ett poängsystem kan man även se hur man ligger till jämfört med liknande sidor, och just nu ligger Håbo alltså i topp bland Sveriges kommuner!

Det är jättekul att så många följer Håbo kommun på Facebook! Vi värnar om medborgardialogen och att alla invånare enkelt och snabbt ska kunna ställa sina frågor till oss, så fortsätt gärna med att risa och rosa oss för att vi ska kunna ge så bra service som möjligt!

Gå till Håbo kommuns Facebooksida »

Gå till LikeAlyzer.com »

Sidansvarig: Kommunstyrelsen