Håbo kommun logo

Håbo kommun logo

2015-12-17
Ingress

Ungdomsrådet – en chans för ungdomar att påverka

Den 6 april träffades Ungdomsrådet för ett av årets sammanträden. På Ungdomsrådet träffas ungdomar från Håbo kommun och tillsammans med politiker och tjänstemän diskuteras de frågor som är viktiga för ungdomar. På plats var också kommundirektör Per Nordenstam.

I Ungdomsrådet finns det idag möjlighet för 22 ungdomar representerade från olika skolor i kommunen, fritidsgårdarna, och finskt förvaltningsområde samt Bålstapolarna att ingå i rådet. Tillsammans med tjänstemän och politiker diskuteras och lyfts frågor som ungdomarna tar upp. Frågor som lyfts just nu är trygghetsfrågor och hur exempelvis belysning och busstider kan förbättras.

Klicka här om du vill läsa mer om ungdomsrådet.

Sidansvarig: Kommunstyrelsen

2016-04-07