Håbo kommun logo

2015-12-17
Ingress

Chatta med Håbo kommun

Nu kan du chatta med kommunvägledarna i kommunens Kontaktcenter. Via chatten som du hittar på Håbo.se får du enkelt svar på dina frågor om kommunens verksamheter.

Chatten är bemannad under Kontaktcenters ordinarie öppettider, det vill säga måndag – till torsdag klockan 8:00 – 16:45 och fredag 8:00 – 15.00.

När du befinner dig på Håbo.se dyker chattmöjligheten upp i högerkanten på sajten så snart du klickat dig vidare ett steg från startsidan. Chatten fungerar både på dator, surfplatta och mobiltelefon.

Du som vill chatta med en vägledare anger ditt namn och din e-postadress. Du kan välja att vara anonym men vill du få din dialog e-postad till dig efter avslutad chatt måste du ange en fungerande e-postadress.

Möjligheten att chatta med Kontaktcenter är ett led i ansträngningarna att underlätta och förbättra dialogen med invånarna i Håbo. Att chatta kan ibland vara att föredra framför att tala i telefon, exempelvis när du befinner dig i publika utrymmen och inte vill att någon ska höra dig tala.

Vi ses i chatten!

Sidansvarig: Kommunstyrelsen