Håbo kommun logo

2015-12-17
Ingress

Kommunfullmäktige sammanträder 27 februari

Kommunfullmäktige sammanträder måndag den 27 februari klockan 19:00. Sammanträdet hålls i Övergranssalen, kommunhuset i Bålsta.

Vid sammanträdet kommer bland annat följande ärenden att behandlas:

• Överenskommelse om regionalt forum
  • Redovisning av kommunalt partistöd för år 2015 samt utbetalning av kommunalt partistöd för år 2017
  • Ändring av maxtaxa för förskola, fritidshem och pedagogisk omsorg
  • Nya avgifter för hemtjänst
  • Nya avgifter för fotvård
  • Flera medborgarförslag besvaras

Sammanträdet är öppet för allmänheten, åhörare hälsas välkomna. Sammanträdet inleds med allmänhetens frågestund klockan 19:00.

Se kommunfullmäktiges sammanträde live eller i efterhand

Sammanträdet livesänds och kan också ses i efterhand via kommunens Bambuser-kanal. Klicka här för att komma till kommunens Bambuser-kanal.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Handlingar till kommunfullmäktiges sammanträde

Fullständig ärendelista med handlingar kan läsas här på kommunens hemsida. Klicka här för att läsa handlingarna.

Handlingarna finns också att läsa i kommunhuset samt i anslutning till sammanträdet.

Sidansvarig: Kommunstyrelsen

2017-02-20