Håbo kommun logo

2015-12-17
Ingress

Landshövdingen Göran Enander på besök i Håbo

Tisdagen den 14 februari hade Håbo kommun besök av landshövdingen Göran Enander. Besöket arrangerades för att visa upp Håbo kommun och samtidigt diskutera frågor, projekt och utmaningar som kommunen arbetar med just nu och framöver.

Besöket började med en rundvandring och lunch på socialförvaltningens verksamhet Dalängens äldreboende där gruppledare Agnetha och husmor Bente med personal bjöd på en komponerad allahjärtansdagmeny.

Resten av dagen spenderade landshövdingen tillsammans med deltagargruppen från kommunen där frågor som bostadsbyggandet, Håbos vision, arbetet med hållbarhet samt integration och flyktingmottagande diskuterades.

Landshövdingen togs emot av Carina Lund, kommunalråd, Agneta Hägglund, oppositionsråd, Per Nordenstam, kommundirektör, Anna-Karin Bergvall, förvaltningschef på Bygg- och miljöförvaltningen samt Thomas Brandell, socialchef.

Sidansvarig: Kommunstyrelsen

2017-03-08