Håbo kommun logo

2015-12-17
Ingress

Nu kan du komma med synpunkter på detaljplanen "Särskilt boende vid Kyrkcentrum"

Från den 22 mars till den 13 april kommer detaljplanen för särskilt boende vid Kyrkcentrum vara ute på så kallat samråd. En detaljplan visar förslag på hur kommunen tänkt kring ett områdes framtida utveckling. Samråd innebär att du kan komma med synpunkter och ställa frågor kring kommunens förslag.

Från den 22 mars till den 13 april kommer detaljplanen (förslaget) för särskilt boende vid Kyrkcentrum vara ut på samråd vilket innebär att du mellan den 22 mars och den 13 april har möjlighet att komma med synpunkter på detaljplanen (förslaget). Det kommer att hållas ett möte i kommunhuset den 29 mars, kl 17.30, där du kan ta del av förslaget och ställa frågor och komma med synpunkter.

Mer information om detaljplanen och själva detaljplanen hittar du här: habo.se/dpl435länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Så här lämnar du synpunkter

Synpunkter på förslaget lämnas antingen per brev till Håbo kommun eller via e-post.
Synpunkterna ska lämnas senast den 13 april 2017. Synpunkten/yttrandet ska vara skriftligt och det ska tydligt framgå fullständigt namn, adress och om du är  fastighetsägare även fastighetsbeteckning på berörd fastighet.

- Synpunkter via brev skickas till kommunstyrelsens kontor, 746 80 Bålsta.

- Syntpunkter via e-post: Mejlas till anton.karlsson@habo.se

Sidansvarig: Kommunstyrelsen