Håbo kommun logo

2015-12-17
Ingress

Ingen utdelning ur social samfond 2017

Den 3 oktober beslutade socialnämnden att ingen utdelning ur social samfond ska göras under året.

Räntan som gör att fonden växer har varit låg och socialnämnden har därför beslutat att inga pengar ska delas ut.

Vad är social samfond? Personer som har det svårt ekonomiskt kan söka extra pengar ur social samfond för att förgylla sin vardag. Bidraget ges inte till sådant som är nödvändigt för den dagliga livsföringen. (brödtext)

Har du frågor så är du välkommen att kontakta socialnämndens kansli på telefon 0171-525 00.

Här kan du läsa mer om social samfond.

Sidansvarig: Kommunstyrelsen

2017-10-13