Håbo kommun logo

Ingress

digital anslagstavla

Kommunens anslagstavla blir digital

Håbo kommun går över till en digital anslagstavla från och med den 1 januari 2018.

Kommunens officiella anslagstavla har hittills funnits i kommunhuset i Bålsta. Från och med den 1 januari 2018 går kommunen över till en digital anslagstavla som finns på kommunens hemsida. Det innebär att kungörelser av fullmäktiges sammanträden, anslag av justerade protokoll och annat som kommunen enligt lag är skyldig att anslå nu kommer att finnas på webben.

Den som inte har möjlighet att komma åt kommunens hemsida hemifrån kan fortfarande komma till kommunhuset för att låna en dator och titta på anslagen där. Kontaktcenter kan också hjälpa till med detta om det behövs.

Du hittar anslagstavlan här.

Sidansvarig: Kommunstyrelsen

2018-01-02