Håbo kommun logo

2015-12-17
Ingress

Grafisk profil

Här finns all information om vår grafiska profil. Här hittar du vilka typsnitt du ska använda vid vilket tillfälle, vilken logotyp som är kommunens rätta logotyp och hur du laddar ner logotypen.

Med grafisk profil menas att vi alltid använder samma typsnitt, vi en bestämd uppsättning med färger, former och utseende för våra trycksaker, arbetskläder och handlingar. Mer om hur du ska använda kommunens logotyp, färger, typsnitt och former hittar du i flikarna till vänster. Under information hittar du också den grafiska manualen.

Varför ska kommunen ha en grafisk profil?

Med en grafisk profil skapar vi ett gemensamt uttryck. Vi ger som kommun en tydligare bild av oss själva där samhället ser direkt vem som är avsändare. Håbo kommun består av många olika verksamhetsdelar. Med en grafisk profil blir delarna en tydligare helhet och det stärker både hela kommunen och delarna separat. Det gör också vår externa marknadsföring effektivare.

Oavsett om du arbetar som förtroendevald eller anställd ska du använda och följa den grafiska profilen på ett konsekvent sätt. Den grafiska profilen är såväl ett regelverk som ett hjälpmedel.

0 av 4 gillar detta

Sidansvarig: Ida Ingemarsson