Håbo kommun logo

2015-12-17
Ingress

Profilprodukter

Profilprodukter är något som kan användas exempelvis vid mässor och utställningar, till exempel pennor, koppar och nyckelringar.

På alla profilprodukter ska kommunens logotyp alltid finnas med. Det finns mycket profilprodukter att välja på. Därför är det viktigt att du först funderar ut vilket budskap produkten ska förmedla, vilket syfte den ska uppfylla, vilken budget du har och vilken målgrupp du vänder dig till.

För att beställa profilprodukter, kontakta Mälarprofil som är upphandlat för profilprodukter.  Telefon: 0171-44 88 80

Behöver du stöd och råd vilka produkter du ska använda, kontakta kommunikationsenheten.

Sidansvarig: Ida Ingemarsson

2017-02-22