Håbo kommun logo

Håbo kommun logo

2015-12-17
Ingress

Extern logotyp och flera avsändare

Håbo kommuns logotyp ska alltid finnas på alla trycksaker, även då det finns flera avsändare.

Flera verksamheter i kommunen har egna igenkänningsmärken som används på webbplatsen och i trycksaker. I all kommunikation kan igenkänningsmärken användas. Dock får igenkänningsmärken aldrig stå själva utan Håbo kommuns logotyp ska alltid finnas med. Igenkänningsmärket får inte vara större än kommunens logotyp.

När en broschyr framställs exempelvis av annan verksamhet som tillhör kommunen, ska verksamhetens igenkänningsmärke placeras i det nedre högra hörnet på trycksakens baksida ovanför sidfoten. Håbo kommuns logotyp placeras alltid på framsidan i titelplattan och i det vänstra hörnet i sidfoten på trycksakens baksida.

Om du ska göra ett informationblad och vill ha med en verksamhets igenkänningsmärke fungerar det utmärkt. Igenkänningsmärket placeras då längst ner till vänster på informationsbladet.

Vid samarbete med en organisation som inte tillhör kommunen avgör sammanhanget vilken profil som ska användas. När Håbo kommun är avsändare ska vår egen profil alltid användas. Kontakta kommunikationsenheten om du vill göra en trycksak tillsammans med en annan organisation.

Sidansvarig: Ida Ingemarsson

2017-07-12