Pressmeddelanden

Har du en tidning, nyhetssajt eller en annan form av media? Då är du kanske intresserad av Håbo kommuns pressmeddelanden. På den här sidan publicerars kommunens pressmeddelanden.

Vi registrerar våra pressmeddelanden i vårt ärendehanteringssystem där alla kommunens allmänna handlingar finns.

Vi skickar även ut pressmeddelanden till media som begärt att de vill vara med i vår sändlista. Vill du finnas med i den, eller du har frågor om Håbo kommuns pressmeddelanden och kontaktpersoner är du välkommen att kontakta kommunikationsavdelningen på kommunikation@habo.se.

Pressmeddelanden från Håbo kommun

Sidansvarig: Karin Andersson-Lundkvist