Håbo kommun logo

2015-12-17
Ingress

Pressmeddelanden

Har du en tidning, nyhetssajt eller en annan form av media? Då är du kanske intresserad av att få pressmeddelanden från Håbo kommun. På den här sidan hittar du mer informaiton om vart du hämtar pressmeddelanden från kommunen.

Håbo kommun registrerar alla pressmeddelanden i vårt ärendehanteringssystem där alla kommunens allmäna handlingar finns.

För att få våra pressmeddelanden kan du kontakta kommunen på telefonnummer 0171-525 00, alternativt skicka e-post till kommunens gemensamma e-postadress kommun@habo.se.

Prenumerera på Håbo kommuns pressmeddelanden

Vill du få alla kommunens pressmeddelanden till din mejl kan du regstrera dig på vår mejllista för presskontakter. Då kommer vi skicka alla pressmeddelanden till den e-postadress du lämnar. Du kommer finnas kvar i våran press-lista tills du själv begär att inte längre få utskick från oss.

Med hjälp av formuläret nedan kan du regstrera din e-postadress hos oss.

Kontaktperson *
User information