Håbo kommun logo

Ida Elina

Ida Elina -konsertti/konsert

Suomeksi

Ida Elina on suomalainen taiteilija, jolla on tarttuva säteilyvoima ja erinomainen ote yleisöön. Hän soittaa kielisoitinta nimeltä kantele, Suomen kansallissoitinta, ja hänellä on ainutlaatuinen soittotyyli, jossa klassinen kanteleen soittoperinne yhdistyy ajankohtaiseen popmusiikkiin.

Ke 18.1. klo 19.00 - Café Fridegård

Ennakkoliput (Direkten, Bålsta C): 80 kr. Liput ovelta: 100 kr. Lapset: 20 kr. Kahvi + kahvileipä ennen konserttia: 25 kr.

Håbon musiikkikoulu yhteistyössä Bålsta Suomalaisen Yhdistyksen kanssa

På svenska

Ida Elina kommer från Finland och är en artist med smittande utstrålning och fantastisk publikkontakt. Hon spelar på stränginstrumentet kantele, Finlands nationalinstrument, och hon har en unik stil där klassisk kanteletradition kombineras med dagens popmusik.

Onsdag 18 januari kl. 19.00 - Café Fridegård

Förköp (Direkten, Bålsta C): 80 kr. Vid dörren: 100 kr. Barn: 20 kr. Fika före konserten: 25 kr.

Håbo musikskola i samarbete med Bålsta Finska Förening

Sidansvarig: Kommunstyrelsen