Håbo kommun logo
Close translate window Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Håbo website in other languages
Håbo kommun logo

Här lever och arbetar vi i en attraktiv miljö med Mälarens vatten och naturen nära inpå oss.

2015-12-17
Rubrik
Ingress
Läs mer här
phone
Information
0171-525 00
Pil ner

Kontakta Håbo

Kontakta Håbo kommun

Kontaktuppgifter

Telefon: 0171-525 00

E-postadress: kommun@habo.se

Håbo kommunhus
Centrumleden 1
746 80 Bålsta

Skoklosterfrukost den 21 maj 2015 bjöd på slottspark och nytt galleri i Stenhuset

Nära trettio företagare och intresserade samlades på Skokloster macken denna soliga morgon för att få veta mer om Fastighetsverkets vårdplan för slottets omgivningar.

Anders Glassel från Statens Fastighetsverk inledde morgonens möte med att visa bilder och information om parkområdet omkring slottet. Under två års tid har SFV gjort en inventering och kartlagt omgivningarna som underlag för kommande satsningar. Närmast vill man ta bort sly mot vattnet och vid den gamla hamnanläggningen. Läs mer om SFVs arbete här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

En av SFVs fastigheter i Skokloster är Stenhuset i vilken Magnus Säker öppnar galleri i sommar. Den 6 juni är det vernissage av sommarens första utställning och det är Brigitte Söndergaard som ställer ut sitt måleri. Galleriet kommer ha ny utställning med tillhörande vernissage varje lördag fram till slutet av september. Läs mer om Galleri Magno Art här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

En av sommarens större händelser i Skokloster är Nationaldagsfirandet den 6 juni. Håbo kommun har sedan förra året förlagt nationaldagsfirandet med ceremoni för nyblivna medborgare i Skokloster och i år bjuds det på ännu mer aktiviteter och upplevelser.

Jenny Lindberg från Håbo Marknads AB berättade också om cykelkartan som tasfram just nu, och Rebecka Enhörning från Skokloster Slott bjöd in alla närvarande till vernissagen av årets utställning som handlar om Barockfestens överdåd, och som äger rum under nationaldagen.


Sidansvarig:

2015-07-23

Näringsliv och arbete

Klicka för support
Stäng supportfönster