Håbo kommun logo
Close translate window Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Håbo website in other languages
Håbo kommun logo

Här lever och arbetar vi i en attraktiv miljö med Mälarens vatten och naturen nära inpå oss.

2015-12-17
Rubrik
Ingress
Läs mer här
phone
Information
0171-525 00
Pil ner

Kontakta Håbo

Kontakta Håbo kommun

Kontaktuppgifter

Telefon: 0171-525 00

E-postadress: kommun@habo.se

Håbo kommunhus
Centrumleden 1
746 80 Bålsta

Stipendie för Bästa Laganda 2016 gick till Bålsta Hockey Club, lag 01

Nominera till Bålstas Bästa stipendier 2017

För andra året delar föreningen Bålstas Bästa ut stipendier till föreningar, organisationer och talanger som utmärkt sig inom kultur, idrott eller entreprenörskap.

De tre stipendierna handlar om Laganda, Mångfaldsarbete och Talang. Nu vill föreningen ha hjälp av Håboborna att nominera personer, lag eller föreningar som förtjänar utmärkelsen som delas ut under Håbo festdag den 19 augusti.

Stipendierna är en del av Håbos gemensamma strävan att uppmuntra talanger, kämpaglöd och hårt arbete för allas gemensamma bästa. Stipendiaterna ska vara förebilder för unga och äldre i Håbo och kan verka inom olika områden. Sista datum för att nominera till stipendierna är den 30 juli 2017 (nomineringstiden är förlängd). Nominering sker på www.håbo.se/bålstasbästalänk till annan webbplats

Bålstas Bästa startades 2015 av Håbo kommun, Håbo Marknads AB, Håbo Qvinnors Företagsnät, Bålsta Handel, Bålsta Företagarförening och Bålsta Centrum för att främja både den lokala handeln och föreningslivet. Varje år delas stipendier ut för att främja lokala talanger, föreningar och organisationer inom idrott, kultur och entreprenörskap. Samtidigt uppmuntrar man lokalbefolkningen att handla på hemmaplan.

Föreningen tar varje år fram ett kuponghäfte där runt 60 lokala butiker och handlare deltar med erbjudanden om rabatter eller annat förmånligt. 2016 såldes drygt 1.400 rabatthäften som gav föreningarna ett tillskott på sammanlagt 140.600 kronor. Att köpa häftet kostar 200 kronor och av varje sålt häfte får föreningen behålla hälften. Erbjudandena i häftet har haft ett sammanlagt värde av över 10.000 kronor.

Här kan du nominera till Bålstas Bästas stipendier.öppnas i nytt fönster

Sidansvarig:

2017-06-21

Näringsliv och arbete

Klicka för support
Stäng supportfönster