Håbo kommun logo
Close translate window Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Håbo website in other languages
Håbo kommun logo

Här lever och arbetar vi i en attraktiv miljö med Mälarens vatten och naturen nära inpå oss.

2015-12-17
Rubrik
Ingress
Läs mer här
phone
Information
0171-525 00
Pil ner

Kontakta Håbo

Kontakta Håbo kommun

Kontaktuppgifter

Telefon: 0171-525 00

E-postadress: kommun@habo.se

Håbo kommunhus
Centrumleden 1
746 80 Bålsta

BRIS barnens rätt i samhället

BRIS är en ideell, partipolitiskt och religiöst obunden organisation som bistår barn som far illa och är en länk mellan barn, vuxna och samhälle. BRIS arbetar för att påverka den allmänna opinionen och beslutsfattare samt öka vuxnas respekt för barn som individer.

Med Barnens Hjälptelefon: 116 111 kan du som är upp till 18 år tryggt och anonymt ringa till vuxna på BRIS. Du kan ringa om vad som helst, om du har råkat ut för något jobbigt, är orolig för någon i din närhet eller om du känner dig ensam. För oss är inga problem för stora eller för små! Vi lyssnar alltid på dig och tillsammans försöker vi att hitta en lösning på det som inte känns bra.


Telefonnummer BRIS: 116 111

Barnens Hjälptelefon är öppen alla dagar kl 10-22. Den är stängd onsdagar mellan kl 13-16.  BRIS betalar samtalet och det syns aldrig på din telefonräkning att du har ringt till Barnens Hjälptelefon. Alla vuxna på Barnens Hjälptelefon har tystnadsplikt och får inte berätta för någon vad samtalen handlar om.

Om du vill läsa mer om BRIS-chatten, gå in på BRIS webbplats, www.bris.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidansvarig:

2017-07-12

Omsorg och hjälp

Klicka för support
Stäng supportfönster