Håbo kommun logo

Håbo kommun logo

2015-12-17
Ingress

Simskola för barn och vuxna

I simhallen kan du lära dig att simma både som barn och vuxen. Du hittar mer information nedan.

Aktuellt

Årets sommarsimskola är avslutad. Vi tackar alla deltagare för detta år och välkomnar er tillbaka nästa år igen.

Simskola för barn

Sommarsimskola – lär dig simma eller fortsätt träna med märkestagning

Varje sommar anordnar simhallen en simskola för barn. Under sommarsimskolan kan ditt/dina barn lära sig simma eller fortsätta att öva sig och ta simmärken (så kallad märkestagning). Alla barn i Håbo kommun som fyllt fem år är varmt välkomna!

Simskola via skolan

Förskoleklasser kommer till simhallen under två veckors tid med skolan på vårterminen där de i första hand lär sig vattenvana. De kommer sedan tillbaka för att lära sig simma på höstterminen i årskurs 1. De barn som inte klarar simskolan då, att simma 50 meter i stora bassängen plus hopp/dyk, får komma tillbaka igen på vårterminen i årskurs 1+2 på något som vi kallar restsim.

Simskola för vuxna

Är du vuxen och vill lära dig simma? Kontakta oss på simhallen så berättar vi mer!

Du kan kontakta oss på;

- Telefon: 0171 - 526 75