Håbo kommun logo

2015-12-17
Ingress

Simskola för barn och vuxna

I simhallen kan du lära dig att simma både som barn och vuxen. Du hittar mer information nedan.

Simskola för barn

Sommarsimskola – lär dig simma eller fortsätt träna med märkestagning

Sommarsimskolan är FULL.

Märkestagning finns det fortfarande platser kvar i alla grupper.

Snart är dags för vår årliga sommarsimskola! Under sommarsimskolan kan ditt/dina barn lära sig simma eller fortsätta att öva sig och ta simmärken (märkestagning). Alla barn i Håbo kommun som fyllt fem år är varmt välkomna!

Sommarsimskolan kommer att hållas vecka 24 och vecka 25 och kostar 300 kr per barn. Barnet deltar i sommarsimskolan båda veckorna.

• Vecka 24: Måndag den 12 juni till fredag den 16 juni.

• Vecka 25: Måndag den 19 juni till torsdag den 22 juni.

Tiderna för de olika grupperna är:

• kl. 8:30-9:15
  • kl. 9:30-10:15
  • kl. 10:30-11:15
  • kl. 11:30-12:15

Observera att antalet platser är begränsade! Du kan anmäla ditt/dina barn från och med den 24 april och så länge det finns platser kvar, men senast till den 30 maj. Du anmäler ditt/dina barn i simhallen.

Simskola via skolan

Förskoleklasser kommer till simhallen under två veckors tid med skolan på vårterminen där de i första hand lär sig vattenvana. De kommer sedan tillbaka för att lära sig simma på höstterminen i årskurs 1. De barn som inte klarar simskolan då, att simma 50 meter i stora bassängen plus hopp/dyk, får komma tillbaka igen på vårterminen i årskurs 2 på något som vi kallar restsim.

Simskola för vuxna

Är du vuxen och vill lära dig simma? Kontakta oss på simhallen så berättar vi mer!

Du kan kontakta oss på;

- Telefon: 0171 - 526 75