Håbo kommun logo

2015-12-17
Ingress

Simskola för barn och vuxen

I simhallen kan du lära dig att simma både som barn och vuxen. Du hittar mer information nedan.

Simskola för barn

Sommarsimskola

Sommarsimskolan är för barn fyllda 5 år och uppåt. Simskolan är mycket omtyckt och grupperna blir fulla snabbt. Mycket av det vi lär oss är vattenvana och de första simtagen. Sommarsimskolan har vi de första veckorna på sommaren. Information om sommarsimskola 2017 kommer senare.

Simskola via skolan

Förskoleklasser kommer till simhallen under två veckors tid med skolan på vårterminen där de i första hand lär sig vattenvana. De kommer sedan tillbaka för att lära sig simma på höstterminen i årskurs 1. De barn som inte klarar simskolan då, att simma 50 meter i stora bassängen plus hopp/dyk, får komma tillbaka igen på vårterminen i årskurs 2 på något som vi kallar restsim.

Simskola för vuxna

Det finns många vuxna i vårat land som inte kan simma. Är du vuxen och vill lära dig simma? Kontakta oss på simhallen så berättar vi mer;

- Telefon: 0171 - 526 75
- Mejl: simhallen@habo.se