Håbo kommun logo

2015-12-17
Ingress

Release av Håbo kommuns kulturmijöprogram

Den 20 maj var det release för Håbo kulturmiljöprogram på Håbo bibliotek.

Det hela firades med att alla som kom på eventet fick köpa boken för ett specialpris. Dessutom inledes det hela med mingel där goda snittar serverades. Invigningen stod kommunalråd Agneta Hägglund för och efter henne klev det upp flera personer på scenen för att tala om Håbo - mälarbygd att förvalta. Bland annat  Anna Micro Vikstrand, författare och arkitektshistoriker vid Upplandsmuseet, som har varit med och tagit fram stora delar av boken, och Per Lundgren, även han från Upplandsmuseet.

Boken kommer nu att fortsätta säljas på Håbo bibliotek, Caféet i kommunhuset, Söders bokhandel, Upplandsmuseet och Skokloster slott.

Här nedan följer ett par bilder från releasekvällen.

Uppskattat mingel med fantastiskt goda snittar

Agneta Hägglund invigde

Tack till alla som kom, det var verkligen en mycket trevlig kväll!

Sidansvarig:

2015-05-25