Håbo kommun logo

2015-12-17
Ingress

Håbo mot langning

Den enskilt största källan till alkohol för våra tonåringar i Håbo är äldre vänner och syskon, men också föräldrar.

Skolavslutningen närmar sig och många tonåringar provar alkohol för första gången. Du som är förälder eller vän med rätt att köpa ut är en viktig person för att förebygga alkoholbruk hos minderåriga.

Säg nej alla gånger!

På torsdag 1 juni och torsdag 8 juni från klockan 15.00 finns personal från Kultur-och livsmiljöavdelningen, Polarna och Hälsoäventyret på plats i Bålsta centrum och informerar. Kom förbi och ställ dina frågor till oss.

Gå in på www.tonårsparlören.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för fakta och information om tonåringar och alkohol.

Sidansvarig:

2017-05-29