Håbo kommun logo

2015-12-17
Ingress

Kalmarsands kiosk stängd på grund av inbrott

Kiosken vid Kalmarsandsbadet har blivit utsatt för inbrott. Då lokalen har fått stora skador och varorna stulits kan man tyvärr inte fortsätta att bedriva kioskverksamheten denna sommar.

Toalett och omklädningsrum hålls fortsatt öppet

Toalett och omklädningsrum kommer fortsatt att hållas öppna på vardagar mellan klockan 11-18 fram till och med vecka 33.

Ingen fritidsverksamhet i sommar

Detta påverkar även fritidsverksamheten, som även den stängs i sommar.
Mycket av fritidsgårdens saker är trasiga eller stulna vilket innebär att det blir svårt att driva en meningsfull verksamhet.

Ungdomsgården K5 kommer i stället att tillsammans med sommarjobbare fokusera på att återställa lokalerna efter de upprepade inbrotten på ungdomsgården förra veckan, så att lokalen är redo att användas igen till hösten.

Sidansvarig:

2017-07-10