Håbo kommun logo

Telefon:

Gransäterskolan Gransätervägen1 746 52 Bålsta

Bibliotek

På skolbiblioteket har elever och lärare tillgång till såväl skönlitteratur som facklitteratur, uppslagsverk, tidskrifter och datorer med Internetuppkoppling. Håbo kommun abonnerar på ett antal databaser som kan nås från skolans alla datorer. Förmiddagarna ägnas särskilt åt schemalagd lånetid och lektioner för elever från skolår F-5.

Bibliotekarien handleder vid informationssökning och ger tips om läsning. Gransäterskolans lärare och bibliotekarie samarbetar för att eleverna ska nå Håboskolans mål för informationskompetens.

Kontakt  Gransäterskolans bibliotekarie heter
Sara Larsson och kan nås på telefon 0171-529 06.  E-post: sara.larsson@edu.habo.se

Sidansvarig: Utbildning och barnomsorg

2017-08-10