Håbo kommun logo

Telefon:

Gransäterskolan Gransätervägen1 746 52 Bålsta

Trivselregler

• Alla kommer i tid till lektioner och möten, har med sig rätt material och är förberedda för lektion, vilket innebär att man ger sig själv och andra möjligheten att lära och utvecklas.
  • Mobiltelefoner och annan teknisk utrustning använder vi till skolarbete om läraren meddelar det på lektionen. I övriga fall förvaras utrusningen avstängd i skåp eller på annat sätt undanstoppad. För allas trygghet är det inte tillåtet att fotografera, filma eller spela in ljud samt publicera under skoltid om det inte sker med lärarens tillåtelse.
  • Vi är rädda om vår arbetsmiljö och därför tar vi av oss skor och ytterkläder när vi kommer in. Givetvis kastar vi skräp i papperskorgar och håller vår omgivning fri från klotter och förstörelse.
  • Vi följer Elevhälsans regler om att äta nyttigt och därför är inte godis, snacks och läsk tillåtet under skoltid.
  • Vi behöver hålla skolområdet fritt från cyklar och motorfordon i händelse av akuta situationer. Därför parkerar vi på avsedda parkeringar.
  • Under skoltid och fritidstid är elever i årskurs F-5 inom skolans område under raster.
  • Då vi är rädda om varandra och inte vill göra andra illa låter vi bli snöbollskastning.

Sidansvarig: Utbildning och barnomsorg

2017-08-29