Håbo kommun logo

2015-12-17
Ingress

Nu är vi igång!

Idag har vi haft terminsstart! Skolavslutning i all ära, men det är något speciellt med terminsstarter. En blandning mellan förväntningar och lite oro - ska planeringsarbetet som är gjort hålla, kommer det några överraskningar etc. Oavsett vad så var det jätteroligt att få välkomna alla våra 490 elever till läsåret 2017/18. Bland dessa var många elever helt nya på skolan och de är givetvis varmt välkomna till Gröna Dalenskolan.

Det är ju inte bara eleverna som har kommit tillbaka, utan det har ju även vår personal gjort. Bland dessa finns det också flera som är helt nya på skolan och även de är förstås varm välkomna till oss.

Vi håller för övrigt på och uppdaterar vår hemsida, så ta gärna en titt där.

Vill slutligen även hälsa alla "våra" föräldrar varmt välkomna till det här läsåret.

Jonas

Sidansvarig: Utbildning och barnomsorg