Håbo kommun logo

Håbo kommun logo

2015-12-17
Ingress

Frukost på Gröna Dalenskolan!

Numera är det öppet för våra elever i åk 6-9 att äta frukost på skolan. Tanken med den möjligheten är att ge elever så bra möjlighet som möjligt att lyckas i skolan.

Vi vet att vissa av våra elever inte äter frukost hemma, utan det första som de äter är lunchen alternativt någon smörgås som de köper i Caféet under förmiddagen. Vi vet också att det krävs energi för att lära sig och därför finns nu möjligheten att stoppa i sig energi genom en frukost i skolan.

Frukosten serveras i matsalen och äts i Cafédelen. Den kostar 7 kr/frukost för eleverna och de köper frukostkupongerna i Caféet senast dagen innan de ska äta frukost. Från 07.30 till 08.00 kan de äta frukost.

Välkomna till bords!

Sidansvarig: Utbildning och barnomsorg