Håbo kommun logo

Telefon:

Slottsskolan Slottsskogsleden21 746 96 Skokloster

Om skolan

Slottsskolan ligger naturskönt i Skokloster vid Mälarens strand. Skolan har cirka 100 elever från förskoleklass till årskurs 6.

Vårt motto är "Lust att lära, möjlighet att lyckas".

Trygghet är viktigt för oss på Slottsskolan. Vi vill skapa en trygg skolmiljö för våra elever så att de ska kunna lita på att vi vuxna tar hand om alla problem som uppstår.

Vi har engagerad personal och behöriga lärare. Vi har ett bibliotek som är bemannat med skolbibliotekarie en dag i veckan. Skolsköterska och skolkurator finns på plats några dagar i veckan.

Olika personalkategorier samarbetar för barnens bästa. Vi samarbetar även över ämnes- och åldersgränser.

Skolmaten är viktig. Vi vill på ett positivt och naturligt sätt bidra till en hälsosam livsstil med bra matvanor hos våra elever. Hos oss tillagas maten på plats och eleverna har flera rätter att välja på.

Under länkarna till vänster (längst ner på sidan om du använder mobil), kan du läsa mer om skolan.

Stöd, hälsa och trygghet

Under länken "Stöd, hälsa och trygghet" kan du läsa om det som rör ditt barns hälsa- och välbefinnande. Här hittar du även information om modersmål och den kollektiva olycksfallsförsäkring kommunen tecknat för våra elever.
Vill du lämna synpunkter rörande vår verksamhet står det hur du kan gå tillväga här.

Barn och vårdnadshavare

Under länken "Barn och vårdnadshavare" hittar du information om

• sjukanmälan
  • skolmat