Håbo kommun logo

Telefon:

Slottsskolan Slottsskogsleden21 746 96 Skokloster

Om skolan

Slottsskolan ligger naturskönt i Skokloster vid Mälarens strand. Skolan har cirka 100 elever från förskoleklass till årskurs 6. Vi har två fritidsavdelningar, Rubinen och Safiren.

Vi har behöriga lärare i alla årskurser och ämnen. Olika personalkategorier samarbetar för barnens bästa. Vi samarbetar även över ämnes- och åldersgränser vilket leder till såväl åldersintegrerad som tematisk undervisning.

Skolan har två fritidsavdelningar, Rubinen och Safiren, där Rubinen är avdelningen för förskoleklass och år 1 och Safiren är från år 2 och uppåt.

Slottsskolan invigdes i augusti 1990. Klassrummen är byggda i traditionell stil med ett stort ljust samlingsrum, grupprum och egen ingång med kapprum. Varje elev har ett eget hemklassrum med kontaktlärare.

Sidansvarig: Utbildning och barnomsorg

2017-09-27