Håbo kommun logo

Telefon:

Slottsskolan Slottsskogsleden21 746 96 Skokloster

Om skolan

Slottsskolan ligger naturskönt i Skokloster vid Mälarens strand. Skolan har cirka 100 elever från förskoleklass till årskurs 6.

Vårt motto är "Lust att lära, möjlighet att lyckas".

Trygghet är viktigt för oss på Slottsskolan. Vi vill skapa en trygg skolmiljö för våra elever så att de ska kunna lita på att vi vuxna tar hand om alla problem som uppstår.

Vi har engagerad personal och behöriga lärare.

Olika personalkategorier samarbetar för barnens bästa. Vi samarbetar även över ämnes- och åldersgränser.

Under länkarna till vänster (längst ner på sidan om du använder mobil), kan du läsa mer om skolan.

Stöd, hälsa och trygghet

Under länken "Stöd, hälsa och trygghet" kan du läsa om det som rör ditt barns hälsa- och välbefinnande. Här hittar du information om modersmål och den kollektiva olycksfallsförsäkring kommunen tecknat för våra elever.
Här står det även hur du kan gå tillväga om du vill lämna synpunkter rörande vår verksamhet.

Barn och vårdnadshavare

Under länken "Barn och vårdnadshavare" hittar du information om

• sjukanmälan
  • skolmat