Håbo kommun logo

Telefon:

Vibyskolan Skolhyddan, Kalmarleden Bålsta

Om skolan

Vibyskolan består av ett arbetslag med elever i år F-6. Den ligger i ett villaområde ca 5 km från Bålsta centrum. Det är nära till naturen med fina möjligheter att använda skolans utemiljö i verksamheten.

Fr.o.m. årskurs 3 har eleverna slöjd- och idrottslektioner på Futurum.

Vibyskolan har ett nära samarbete med Futurum. Från hösten 2016 utgör skolan en egen skolenhet, tidigare ingick Vibyskolan i Futurums rektorsområde.

Musik- och bildlektioner för årskurs 4-6 är på Futurum. Årskurs 6 har även språklektioner och hemkunskapslektioner på Futurum.

På Vibyskolan bygger vi upp barnens trygghet genom tydliga strukturer och fasta rutiner. Vi arbetar i sammanhållna grupper och vi strävar efter få lärarbyten under skoldagen. Alla vuxna känner ett gemensamt ansvar för alla elever på skolan.

På fritids är barnen uppdelade på två avdelningar, Hugin och Munin.

Sidansvarig: Utbildning och barnomsorg

2017-07-12