Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
 Lyssna

Banankontakt

Lekplatsen Banankontakt är en temalekpark vid Åbergs museum. Det är en unik park präglad av kreativitet och lekfullhet.

Aktuellt

Lekplatsen Banankontakt är stängd från måndag den 24 juni till och med onsdag den 26 juni. Banankontakt har många besökare, därför är det nu dags för underhåll och målningsarbete för att hålla lekplatsen fin.

Om lekplatsen Banankontakt

Lekparken Banankontakt är en temalekpark, inspirerad av Trazans och Banarnes värld. Lekparken ligger bredvid Åbergs museum Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

I lekparken finns bland annat en 16 meter lång banan att klättra på, en tigergunga, en jättestor bananrutschkana och möjlighet att leka inne i Olyckans garage.

Banankontakt är en tillgänglig, rolig och säker plats där flera generationer kan mötas och umgås. En plats för alla barn och vuxna som gillar att leka!

Lekparken är skapad av Tor Svae.

Ta sig hit

Banankontakt ligger på Kalmarvägen 10 i Bålsta. Gå eller cykla gärna till lekplatsen om du har möjlighet. Lekplatsen Banankontakt har goda förbindelser för både gående och cyklister.

Det finns även parkeringsmöjligheter vid lekplatsen.

Felanmälan

Om du upptäcker några fel på en lekplats är vi tacksamma om du anmäler detta till oss genom en felanmälan. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Är du nyfiken på utvecklingen för lekplatser i Bålsta?

I vårt Lek och aktivitetsprogram i Bålsta Pdf, 11.6 MB, öppnas i nytt fönster. kan du läsa mer om vårt helhetsgrepp för att öka standarden för våra lekplatser. 

Sidansvarig: Samhällsbyggnadsförvaltningen

Klicka för support
Stäng supportfönster