Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
 Lyssna

Skattkammaren

Här kan du lämna in saker men det går också att hämta och fynda det som någon annan har lämnat. Skattkammaren är platsen som ger föremål ett längre liv.

  • Skattkammaren har öppet mån-fre, från kl.13 – och fram till att återvinningscentralen stänger för dagen. Återvinningscentralens öppettider hittar du här
  • Skattkammaren har en separat del för avlämning – i det vita tältet. Avlämningen är alltid öppen. Där går personalen igenom sakerna som sedan ställs ut "besökardelen".
  • Ställ inte in saker som är trasiga och som inte går att använda.
  • För att öka framkomligheten får du vara i bytesboden max 15 minuter.
  • Området utanför bytesboden är en lastzon. Du får stå parkerad i max 15 minuter.

Vi samarbetar med andra verksamheter inom kommunen, Daglig verksamhet arbetar på plats på vardagarna för att ställa ut sakerna som lämnats in i besökardelen. Andra verksamheter kan att få ta del av det som lämnats in. Exempel på samarbeten är med kommunens fritidsgård, fritidsbanken, socialförvaltningen och kommunens förskolor.

Tillsammans arbetar vi i riktning mot visionen: År 2025 har vi alla i Håbo kommun en god kännedom om avfallsminimering och avfallshanteringen sker utan miljöpåverkan och avfall betraktas som en resurs.

Genom att lämna saker till återanvändning bidrar du till att minimera resursanvändningen och undviker att saker blir avfall.

Tillsammans kan vi göra skillnad!

Skattkammaren samarbetar med Bålsta Centrum

Läs mer på Bålsta centrums webbplats Länk till annan webbplats.

Sidansvarig: Samhällsbyggnadsförvaltningen

Klicka för support
Stäng supportfönster