Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
 Lyssna

Få VA- och avfallsfakturan digitalt

Du får din VA- och avfallsfaktura till en säker e-post (digital brevlåda) i stället för hem i brevlådan då vi använder oss av myndigheternas digitala tjänst Mina meddelanden.

Att få VA- och avfallsfakturan via en digital brevlåda i stället för den vanliga brevlådan/brevinkastet innebär att du får fakturan snabbt och kan läsa den på mobiltelefon, dator eller läsplatta. Tack vare att du loggar in i brevlådan med e-legitimation är digitala brevlådor säkra.

Så här fungerar det om du redan har en digital brevlåda

Har du redan anmält dig till en digital brevlåda och den är ansluten till Mina Meddelanden kommer du att få nästa VA- och avfallsfaktura i din digitala brevlåda i stället för i din vanliga postlåda.

Om du har en digital brevlåda som är ansluten till Mina Meddelanden, men har anmält att du vill ha dina VA- och avfallsfakturor som e-faktura eller som autogiro förändras ingenting utan du kommer fortfarande att få fakturan på det valda sättet.

De brevlådor som är ansluta till Mina meddelanden är än så länge:

  • Min myndighetspost
  • Kivra
  • Digimail
  • E-boks


Så här gör du om du vill få din VA- och avfallsfaktura via säker e-post

Om du vill få din VA- och avfallsfaktura via säker e-post i stället för hem i brevlådan måste du ansluta dig till någon av de digitala brevlådor som är anslutna till tjänsten Mina Meddelanden. Efter att du anslutit dig till någon av dessa brevlådor sker sedan allt automatiskt och du kommer få din VA- och avfallsfaktura till din digitala brevlåda i stället för hem i din brevlåda.

Läs mer om hur det fungerar och anslut dig här:

 

Sidansvarig: Samhällsbyggnadsförvaltningen

Klicka för support
Stäng supportfönster