Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Lyssna på sidan Lyssna

Publiceringsdatum:

Logistik Bålsta växer och utvecklas

Logistik Bålsta fortsätter att utvecklas och byggas ut. Triple Zero utvecklar en ny modern logistikanläggning och Dagab är till 90 procent klara med sina arbeten i byggnaden, meddelar fastighetsägaren NREP Logicenters. Nu har kommunen också skapat möjlighet att lämna intresseanmälan och ange önskemål om yta inom etapp 2, där du kanske är intresserad att etablera ditt företag. Anmäl via vår e-tjänst senast 25 juni.

Fastighetsägaren NREP Logicenter rapporterar

Logistik Bålsta växer och utvecklas och fastighetsägaren NREP Logicenters berättar i sitt nyhetsbrev om utvecklingen av dels Triple Zero, som bygger en drygt 21 000 kvadratmeter stor lager- och logistikanläggning med stort fokus på hållbarhetsfrågor, men också att DAGAB nu arbetar med att montera automation samt installationsarbeten, och att kyl – och fryslager driftsätts med början under sommaren. Dagab har nu påbörjat verksamheten med bland annat utkörning av varor. På fastighet Lundby 2:1 i område 5 och 6 sker slutbesiktningar under maj månad av utförda byggarbeten. Har du frågor till fastighetsägaren Logiscenter, kontakta: info@logicenters.com.

Etablera ditt företag

Nu finns det möjlighet att etablera sitt företag i Logistik Bålsta i vårt starkt växande Håbo kommun - nära vackra friluftsmiljöer och natur. Här finns det goda hållbara möjligheter till transporter och att ta sig till och från arbetet. Till och med den 25 juni kan du lämna en intresseanmälan via vår e-tjänst och ange önskemål om storlek på yta inom etapp 2 som du kanske är intresserad av att köpa och etablera ditt företag på.

Läs mer: Etablera ditt företag i Logistik Bålsta

Sidansvarig:

 

Klicka för support
Stäng supportfönster