Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Lyssna på sidan Lyssna

Publiceringsdatum:

Del av Västerhagsvägen stängs av
– vi bygger busshållplats Medborgarhuset

Under sommaren bygger vi om busshållplats Medborgarhuset som en del i projektet Bättre buss i Bålsta. Det innebär att Västerhagsvägen stängs av för all trafik mellan Västerängsvägen och Idrottsvägen/Kanalvägen under perioden 17 juni -5 juli samt 22 juli-18 augusti. Under två veckor däremellan är ett körfält öppet för trafik. Biltrafik hänvisas att köra via Kraftleden eller Stockholmsvägen. Även buss-, gång- och cykeltrafik påverkas.

Gång- och cykeltrafik

Gående och cyklister leds om via Västerängsvägen och Idrottsvägen/Kanalvägen när Västerhagsvägen är helt avstängd.

Busstrafik

Busstrafiken påverkas under byggtiden vilket gör att linje 34 kör en tillfällig väg. Läs mer på ULLinje 34 i Bålsta kör en tillfällig väg under sommaren 2024 - UL Länk till annan webbplats.

Busshållplats Medborgarhuset

Som en del i projektet Bättre Buss i Bålsta och ett nytt busslinjenät tillgängliggör och tillgänglighetsanpassar vi ännu fler busshållplatser i Bålsta. Under sommaren arbetar vi med busshållplats Medborgarhuset där det kommer att bli en timglashållplats med enbart ett körfält vid busshållplatsen. Hållplatsen byggs med väderskydd för resenärer som ska färdas in mot centrum och med en bänk för resenärer som ska färdas i riktning mot Logistik Bålsta. Nytt busslinjenät i Bålsta tätort - Håbo (habo.se) Länk till annan webbplats.

Sidansvarig: Simon Lange

 

Klicka för support
Stäng supportfönster