Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
 Lyssna

Publiceringsdatum:

Sträckan med ett körfält för Stockholmsvägen förlängs från 12 januari

Röd markerad sträcka är pågående arbete för vatten- och avloppsledningar. Orangea markering visar omledning för gång- och cykelväg. Lila markering visar avstängd gångväg och genomfart för biltrafik.

Under pågående anläggninsarbete för vatten- och avloppsledningar behöver vi genomföra trafikomläggningar. Avfarten mot Kalmarvägen från Skeppsrondellen stängs. Sträckan med endast ett körfält på Stockholmsvägen förlängs till Skeppsrondellen. För att underlätta och minska påverkan för bussar längs Stockholmsvägen ber vi dig välja annan väg. 

Natten mellan den 11-12 januari sker en trafikomläggning på Stockholmsvägen. Den nuvarande sträckan med ett körfält förlängs till Skeppsrondellen från 12 januari. Genomfarten fortsätter att vara öppen men prioriteras för busstrafik. Vi ber dig därför välja annan väg.

Avfarten mot Kalmarvägen från Skeppsrondellen stängs tillfälligt från 12 januari. För dig som till exempelvis ska till BålstaDoktorn, Bålsta smådjursveterinärer eller annan verksamhet längs Sjövägen följer anvisad väg.

Kartbild med markerad anvisad väg, Bålsta centrum och Kalmarrondellen..

För att underlätta och minska påverkan för bussar längs Stockholmsvägen ber vi dig följa anvisad väg, Bålsta centrum och Kalmarrondellen.

Nya vatten- och avloppsledningar

Vi anlägger nya vatten- och avloppsledningar i Bålsta vilket gör att vi under en period behöver gräva i och längs med vägar och bostadsområden. Vi ber därför om ursäkt för de olägenheter som kan uppstå och om din förståelse under pågående arbete. Vänligen respektera hastigheten på angiven arbetsplats för säkerheten för dig och de personer som arbetar där.

Projekt BÅT, Bålsta tätort - Nya vatten och avloppsledningar

För att kunna försörja invånarna i Håbo med vatten och avlopp är det nödvändigt att vi förstärker och anlägger ett nytt huvudledningsnät. Det anläggningsarbetet är projekt BÅT som står för Bålsta tätort.

Läs mer om Projekt BÅT (Bålsta tätort) - Nya vatten- och avloppsledningar

Sidansvarig:

 

Klicka för support
Stäng supportfönster