Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Lyssna på sidan Lyssna

Publiceringsdatum:

Joachim Tiefensee – en inspiratör för friluftslivet

I år är det Friluftslivets år och under året kommer du få ta del av information, tips och intervjuer utifrån olika månadsteman. I februari är temat ”Inspiratör Friluftsliv”. I den här artikeln kan du läsa om Joachim Tiefensee som är naturvårdare/tillsynsman inom Granåsens naturreservat och som lägger mycket engagemang och tid på att området ska vara välskött och välkomnande.

Som naturvårdare/tillsynsman inom Granåsens naturreservat är Joachims roll att att underhålla reservatets möjligheter och skapa en helhet genom service där allt fungerar och är inbjudande.

Hur vill du inspirera till friluftslivet?

Jag vill inspirera föreningar som har Friluftsliv på sin agenda att samarbeta och locka människor till deras aktiviteter och skapa ett behov.

Vad är en friluftsambassadör för dig?

Det är att vara en förmedlare och informatör för Friluftslivets positiva aspekter för hälsa, välbefinnande och livskvalitet.

Vad är det bästa med Håbo kommuns friluftsliv?

Den varierande naturen i vår kommun med Mälaren, åsarna och skogen som ger möjlighet till egna initiativ för ett berikande friluftsliv på nära håll.

Klicka här för att läsa mer om Granåsen

Mer om Friluftslivets år

Under 2021 genomförs Friluftslivets år som syftar till att lyfta friluftslivet, att få många nya människor att vara ute och att visa upp alla de värden som friluftslivet har.

Svenskt Friluftsliv leder arbetet tillsammans med Naturvårdsverket. Länsstyrelsen i Uppsala län samordnar arbetet i vårt län och kommunstyrelsens förvaltning samordnar arbetet i Håbo kommun.

Läs mer på håbo.se/friluftslivetsår

Sidansvarig: Samhällsbyggnadsförvaltningen

 

Klicka för support
Stäng supportfönster