Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Lyssna på sidan Lyssna

Publiceringsdatum:

Var sparsam med vattnet kvällen den 7 och natten mot 8 juni

Ett planerat arbete genomförs i Bålsta vattenverk onsdag den 7 juni från klockan 17.00 och under natt mot torsdag den 8 juni. Dricksvattenproduktionen är begränsad under tiden arbetet pågår, men det finns dricksvatten i reservoarerna. Arbetet berör alla med kommunalt vatten i Håbo kommun förutom i Skokloster (Slottskogen, Söderskogen och Lugnet).

Alla berörda uppmanas att vara så sparsamma som möjligt med dricksvattnet och att inte vattna i sin trädgård till exempel under tiden arbetet pågår. Detta för att vattnet ska räcka till det viktigaste, det vill säga till mat och dryck.

Som abonnent kan du även uppleva sämre tryck och även få missfärgat vatten under arbetets gång.

Tips!

Det kan vara lämpligt att tappa upp vatten på flaska eller hink innan arbetet påbörjas som du kan använda för hushållsbehov.

När arbetet är klart

När arbetet är klart kan det förekomma luft i ledningarna eller så kan vattnet vara missfärgat. Låt vattnet spola eller rinna tills missfärgningen försvunnit.

Tack för att du minskar din vattenkonsumtion under kvällen och natten onsdag 7 juni!

SMS-utskick

SMS kommer att gå ut till abonnenter. I den SMS-tjänst vi använder hämtas telefonnummer från teleoperatörens databas. Det är adressen som telefonnummret är registrerad på som styr om ett SMS skickas ut. Det innebär att om du till exempel har skyddat nummer, oregistrerat kontantkort eller äger ett fritidshus i kommunen får du inte SMS-utskick per automatik, då behöver du anmäla ditt nummer till tjänsten. Det gör du själv via ett formulär som du hittar här. Länk till annan webbplats.

Har du frågor?

Vid eventuella frågor går det bra att höra av sig till kommunens Kontaktcenter på kontaktcenter@habo.se eller på 0171-525 00.

Se alla pågående driftstörningar Länk till annan webbplats.

Sidansvarig: Samhällsbyggnadsförvaltningen

 

Klicka för support
Stäng supportfönster