Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
 Lyssna

Tipsa om evenemang på vår webb

Vår evenemangskalender är öppen för alla som arrangerar ett evenemangen som händer i Håbo eller har Håbo kommun som medarrangör. Vill du vara med och synas på Håbo.se då kan du tipsa oss om ditt evenemang.

Vad för evenemang kan jag lägga in?

Evenemanget ska vara öppet för allmänheten samt äga rum i Håbo kommun eller ha Håbo kommun som medarrangör. Om evenemanget är arrangerat av ett politiskt parti måste partiet vara representerat i Håbo kommuns kommunfullmäktige för att få bli publicerat i evenemangskalendern på håbo.se.

Att lägga in ett evenemang är kostnadsfritt!

Redaktionen

Redaktionen förbehåller sig rätten att redigera texter och bedöma evenemangets grad av allmänintresse. Vi publicerar inte information som kan anses stötande.

Evenemang som pågår mer än två dagar publiceras vid evenemangsstart och på evenemanget står det hur länge evenemanget pågår.

Bifoga gärna en bild till ditt evenemang.

Men glöm inte att det krävs ett godkännande från alla personer som är synliga på bilden och att du har tillstånd att använda bilden.


Bilden bör vara i liggande format.

Håbo kommun samlar in dina personuppgifter i syfte att kunna publicera ditt evenemang. Vi behandlar dina uppgifter med stöd av Artikel 6 1 e i Dataskyddsförordningen, allmänt intresse. Personuppgiftsansvarig för hanteringen av dina personuppgifter är Kommunstyrelsen i Håbo kommun.

Läs mer om dina rättigheter, hur Håbo kommun hanterar personuppgifter samt hur du kommer i kontakt med dataskyddsombudet på habo.se/personuppgifter.

Fyll i formuläret och tipsa om ditt evenemang!

Vänligen tipsa om ditt evenemang i god tid, gärna minst 2 veckor innan evenemanget genomförs, så att ditt evenemang hinner publiceras.


Välj evenemangskategoriKlicka för support
Stäng supportfönster