Våra förtroendevalda i Håbo kommun

Kommunstyrelsens ledamöter. Bild tagen i februari2019

Kommunstyrelsens ledamöter i Håbo kommun. Bild från februari 2019.

Här hittar du alla förtroendevalda i Håbo kommun. Du kan söka på namn, parti, nämnd med mera genom att använda sökfunktionen nedan.

För att söka på förtroendevalda, välj informationstyp "Förtroendevalda" i rullisten nedan. Därefter kan du välja vilken nämnd du söker efter. Under "Nämnd: Kommunstyrelsen" finns övriga beslutsinstanser, som till exempel kommunfullmäktige, valnämnd och våra olika råd. Dessa hittar du i rullisten "Beslutsinstans".

Du kan också söka genom att välja ett särskilt parti eller genom att skriva in namnet på den du söker i rutan "Namn".

Vill du läsa mer om respektive parti hittar du länkar till respektive partis webbplats i menyn under "läs även".

Sidansvarig: Sara Widströmer

2019-10-14