Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Lyssna på sidan Lyssna

Publiceringsdatum:

Dags för medborgarenkäten Kritik på teknik

I början av februari skickas medborgarundersökningen Kritik på teknik ut till ett antal slumpvis utvalda invånare i Håbo kommun. Enkäten handlar om vad du tycker om vår service när det gäller gator, lekplatser, parker, vatten/avlopp samt sophämtning och avfallshantering. Din åsikt är viktig och hjälper Håbo kommun att prioritera rätt saker i sina verksamheter.

Den 1-15 februari skickas enkäten ut och då kan man välja att svara digitalt eller i pappersenkät. Den 15 mars skickas en påminnelse och i sommar presenteras resultatet i en rapport.

Det här har vi gjort

Kritik på teknik genomförs var tredje år och resultatet från undersökningen 2019 har lett till att vi bland annat förbättrat, bygger och utvecklar lekplatser. I BÅT-projektet (Bålsta tätort) arbetar vi med nya vatten-och avloppsledningar, som beräknas vara klara under våren 2023. En gång-och cykelväg längs med Kraftleden är ytterligare önskemål från medborgare där vi nu arbetar med etappen vid Västerskogs industriområde, som beräknas vara klart till slutet av augusti 2022. Vi fortsätter arbetet för ett hållbart Håbo, bygger för framtiden och anpassar infrastrukturen.

Vill du veta mer hur Håbo utvecklas, läs på sidan Håbo växer

Enkätundersökningen genomförs av Institutet för kvalitetsindikatorer på uppdrag av Sveriges Kommuner och Regioner. Läs mer om undersökningen på SKRs hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidansvarig: Kommunledningsförvaltningen

 

Klicka för support
Stäng supportfönster