Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
 Lyssna

Publiceringsdatum:

Håbo kommun värd för inköpskonferens

Torsdagen den 24 november stod Håbo kommun som värd för nätverket NOFI, Norrorts Förenade Inköpare. NOFI är ett nätverk för inköpare inom offentlig sektor i norra Storstockholm. Håbos kommundirektör Teresa Zetterblad inledde konferensen med en presentation av kommunen. Stefan Eiderfjäll från kommunens upphandlingsenhet ledde konferensen.-

Att Håbo kommun är med i nätverket trots att vi inte tillhör Stockholms län, beror på att vi är en liten kommun som på så sätt får in en fot i Stockholmsregionen. Vi samarbetar till exempel mycket med Upplands-Bro kommun, säger Jeanette Liendeborg, inköpsadministratör i Håbo kommun.

Nätverket träffas fyra gånger per år och under torsdagen hade ett 50-tal deltagare kommit till Håbo. Fokus för dagen var advokat Björn Bergströms föreläsning ”Att upphandla för krig, kris och andra oönskade situationer”. Ett både viktigt och aktuellt ämne.

Nätverket har flera arbetsgrupper med olika fokus och ger medlemmarna tillgång till ett viktigt erfarenhetsutbyte för att ytterligare förbättra inköp och upphandling inom offentlig sektor.

Sidansvarig: Kommunledningsförvaltningen

 

Klicka för support
Stäng supportfönster