Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
Close translate window Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Håbo website in other languages
Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.

Här lever och arbetar vi i en attraktiv miljö med Mälarens vatten och naturen nära inpå oss.

org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Pil ner

Kontakta Håbo

Lyssna på sidan Lyssna

Kontakta Håbo kommun

Kontaktuppgifter

Telefon: 0171-525 00

E-postadress: kommun@habo.se

Håbo kommunhus
Centrumleden 1
746 80 Bålsta

Ulla Hannegård - Håbo kommuns nya upphandlingschef

Från den 2 januari 2019 är Ulla Hannegård Håbo kommuns nya upphandlingschef. Hon ser sig själv som en orädd person som uppskattar ordning och reda samtidigt som hon tycker om att arbeta med nya idéer som kan utveckla och förbättra verksamhetens arbete.

Ulla Hannegård har lång erfarenhet inom upphandling- och inköpsfrågor. I arbetslivet har hon bland annat varit inköpschef på flera olika arbetsplatser, bland annat på Karolinska Institutet, i Täby kommun samt på Karolinska universitetssjukhuset. Ullas bakgrund och utbildning är inom juridiken.

Jag är jurist i grunden. Jag har arbetat med obeståndsjuridik och avtalsrätt på bank innan jag bytte bana och gick över till inköp. Jag har tidigare varit upphandlingskonsult och haft flera olika chefspositioner. När jag såg att Håbo kommun sökte en upphandlingschef blev jag genast intresserad. Det känns intressant att arbeta i en mindre kommun och ta mig an nya utmaningar, säger Ulla Hannegård.

Som upphandlingschef innebär tjänsten att bland annat utveckla upphandlingsenhetens arbete. Hon ser kommunikation med kommunens verksamheter som mycket viktigt för att alla medarbetare ska kunna få effektivt och professionellt stöd med inköps- och upphandlingsfrågor.

Något som Ulla ser som särskilt viktigt i sin nya tjänst är ordning, planering samt uppföljning.

Uppföljning av avtal och olika affärer ser jag som mycket viktigt. Det jag också ser som viktigt är den interna kommunikationen med verksamheterna samt ordning och planering. Det blir så mycket lättare att arbeta om vi alla vet vad som förväntas och vad som faktiskt går att göra, säger Ulla Hannegård.

Sidansvarig: Sara Widströmer

2019-01-15

Kommun och politk

Klicka för support
Stäng supportfönster