Nu kan du söka i kommunens diarium

Vill du enkelt se vilka dokument som kommunen har? Vill du veta mer om ett ärende men är osäker på vad du ska fråga efter? Nu finns möjlighet att söka i kommunens diarium.

Nu lanserar Håbo kommun ett webbdiarium som ska göra det enklare för dig som medborgare att söka bland och ta del av kommunens dokument. Webbdiariet finns tillgänglig på Håbo kommuns webbplats och är tillgängligt för alla att söka i.

Det finns inga dokument i själva webbdiariet utan det du kan söka efter är vilka dokument och handlingar som finns i Håbo kommuns diarium. När du hittat dokumentet du söker efter så kontaktar du respektive nämnd på Håbo kommun för att få se dem. På den här sidan hittar du vilken nämnd du ska kontaktaöppnas i nytt fönster.

Här hittar du Håbo kommuns webbdiarium.

Sidansvarig: Sara Widströmer

2019-03-08