Inspiration och möten på Håbomässan

Den 17-18 maj är det dags igen för Håbomässan i Bålsta Ishall. Kom och se vad utställarna har att erbjuda, ställ frågor till dem, ta en fika eller en bit mat, lyssna på scenprogrammet och träffa bekanta. Mässan har fri entré.

Håbomässan arrangeras för tredje gången och är en mötesplats för Håbobor, företagare, organisationer och representanter för kommunen.

Den riktar sig till alla som är nyfikna på vad företag och organisationer i Håbo har att erbjuda och hur kommunen arbetar inom ett antal viktiga områden.

Öppettider för allmänheten:
Fredag 17 maj klockan 11.00-17.00
Lördag 18 maj klockan 10.00-16.00

Nyheter jämfört med tidigare mässor

Några nyheter jämfört med förra årets Håbomässa är att ingången till mässhallen är på motsatta sidan av ishallen, det vill säga från parkeringen.

Dessutom ligger caféet och scenen i mitten av mässhallen i år.

Mat kommer att serveras i en Food Court på uteområdet vid entrén.

Träffa oss i Håbo kommuns mässmonter

Håbo kommun ställer ut på mässan, ni träffar oss i monter #37.

Vi hoppas att många besöker oss i vår monter där vi i år framför allt lyfter fram områdena Samhällsbyggnad med helhetssyn och livsperspektiv, Mötesplatser för alla och ett engagerat föreningsliv, och Ett starkt lokalt näringsliv och arbetsmarknad.

Här kan du läsa mer om mässoffan på scenen, legobord för barnen, energi- och klimatrådgivning, miljöveckan med mera

Information för besökare om Håbomässan 2019länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Förra året hade mässan drygt 3 000 besökare och 61 utställare deltog. Bilden är från Håbomässan 2018.

Sidansvarig: Sara Widströmer

2019-05-14