Dags för Håbo i landshövdingens cykelturné

Landshövdingen utanför kommunhuset i Bålsta med cykel och cykelhjälm

Torsdagen den 27 juni cyklar landshövding Göran Enander genom Håbo tillsammans med några av Håbo kommuns medarbetare. Cykelturen startar från kommunhuset i Bålsta (bilden ovanför) och fortsätter via återvinningscentralen (bilden längre ner), Logistik Bålsta, Krägga herrgård, Brunnsta gård, Varpsund, Rölunda gård, Häggeby och Sånka till Skoklosters värdshus.

– Det här är en del av länet som jag aldrig tidigare cyklat i, så det ska bli intressanta dagar. Jag hoppas på att få ta del av såväl natur- som kulturupplevelser och få veta mer om besöksnäringen och hur villkoren för landsbygdsföretagen ser ut, säger landshövding Göran Enander.

Det här är landshövdingens tredje längre cykeltur längs Uppsala läns landsvägar. På fredag fortsätter han med båt över till Örsand för vidare cykling i Knivsta kommun.

Vid ÅVC - landshövdingen med flera cyklar i Håbo

Sidansvarig: Sara Widströmer