Eon driftsätter det nya kraftvärmeverket i Upplands-Bro 23 juli till 31 augusti – ofarliga ljudstötar och vattenånga kan uppmärksammas

Under perioden 23 juli till 31 augusti driftsätter Eon det nya kraftvärmeverket i Upplands-Bro. Driftsättningen orsakar kortvariga ljudstötar och utsläpp av vattenånga som kommer att synas på avstånd, till exempel från närliggande väg E18 mellan avfarterna Bro och Bålsta. Dessa ljudstötar och ångplymer är alltså resultat av en normal driftsättning och innebär inga risker för omgivningen.

Sidansvarig: Sara Widströmer

2019-07-01