Krisberedskapsveckan är igång

Den 11-17 maj 2020 genomförs kampanjen Krisberedskapsveckan i Sverige för fjärde gången. Kampanjen organiseras av MSB, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap.

Krisberedskapsveckan kommer att se lite annorlunda ut i år för att anpassa sig till den pågående pandemin med corona/covid-19. Av naturliga skäl kommer den inte att bli lika fylld av aktiviteter och fysiska möten mellan människor som den brukar vara, eftersom Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer fortsatt gäller.

Hylla insatser på instagram.com/dinsäkerhet

instagram.com/dinsakerhetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du hylla någon som gjort något litet eller stort, och se vad andra vill hylla. Instagramkontot drivs av Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB).

Varje dag klockan 15 under Krisberedskapsveckan kommer därför en artist att hylla något av alla de initiativ som privatpersoner, föreningar och organisationer tar under pandemin, med en exklusiv livespelning på instagram.com/dinsakerhetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidansvarig: Sara Widströmer

2020-05-11