Stefan Grybb - ny förvaltningschef till barn- och utbildningsförvaltningen

Den 17 augusti börjar Stefan Grybb som ny förvaltningschef för Håbo kommuns barn- och utbildningsförvaltning. Stefan Grybb efterträder nuvarande förvaltningschef Elisabeth Forsberg som går i pension.

Jag är jättenöjd och väldigt glad att vi har rekryterat Stefan Grybb som vår nya förvaltningschef för barn- och utbildningsförvaltningen. Stefan har tidigare arbetat som förvaltningschef i Hedemora kommun. Jag ser fram emot att välkomna Stefan till Håbo kommun och som förvaltningschef till barn- och utbildningsförvaltningen, säger Tobias Arvidsson, kommundirektör.

Sidansvarig:

2020-06-04